Menu
Icon Vandaag de dag

Vandaag de dag

Tegenwoordig is Security een belangrijk onderwerp in de media en de top van het bedrijfsleven. Het kan soms ongrijpbaar zijn, wat valt onder dit onderwerp en wanneer ben je veilig. Uiteindelijk is het steeds het afwegen van kans, risico en impact. Om dit inzichtelijk te krijgen en grip op de zaak krijgen is kennis nodig. Deze kennis hebben wij en bieden wij aan.

Icon Inzicht

Inzicht

Iedereen heeft zijn eigen talent en expertise. Een hardware en software leverancier heeft producten om te verbeteren of problemen op te lossen. Het begrip veilig duidt dan vaak op een product wat van zichzelf goed is of wat de kans op uitval verkleind. De kunst is om een totaal overzicht te krijgen voor de complete omgeving. Dit is objectief en practisch inzichtelijk te maken.

Icon Toekomst

Toekomst

Weten waar je staat is 1, maar borgen dat je in de toekomst alles voor elkaar hebt is iets anders. Tevens wil je als onderneming een groei doormaken, je wil verbeteren en dit inzichtelijk maken. Voorkom dat je ingehaald wordt door veiligheidsproblemen die in de toekomst aan het licht komen. Het helpen bij verbeteren en dit aantoonbaar vast te leggen wordt door ons geboden.

Heeft u vragen?B

Voor vragen, stuur een mail naar sebastiaan@bobbink.org of neem telefonisch contact op met 06-26282422.