Menu
Icon Maatwerk

Maatwerk

Deze dienst past in het huidige gat in de markt. Enerzijds bestaan de dure reclame bureaus welke met een mooie oplossing komen met een hoog kostenplaatje. Aan de andere kant bestaan de low-budget oplossingen waarbij zelf veel gedaan moet worden en b.v. WordPress eengeboden wordt. Wanneer beide oplossingen niet dat zijn wat gezocht wordt kan er een beroep op ons gedaan worden. Een website met de exacte functionaliteiten zoals gewenst maar wel betaalbaar.

Icon Socialmedia

Socialmedia

Vindbaar zijn op Google en Facebook is tegenwoordig steeds belangrijker. Door het toepassen van SEO en het actief zijn op socialmedia kunnen er op een goede manier nieuwe contacten gelegd worden. Door zo hoog mogelijk bij Google in de lijst te staan en door de juiste mensen bij Facebook en andere socialmedia te bereiken krijg je meer aandacht. Laat deze technieken voor jou werken. Wij weten hoe hiermee om te gaan.

Icon Ontzorgen

Ontzorgen

Anders dan veel reclames soms doen vermoeden komen er behoorlijk wat zaken om de hoek kijken bij een goede website. Wij bieden een complete oplossing aan waarbij de opdrachtgever de leiding heeft maar waar we als team werken naar een oplossing. Doel is tot een eindproduct te komen wat aansluit bij de wensen of gedachte van jou. Waarbij het jou niet meer inspanning kost dan nodig en zaken niet onnodig moeilijk worden gemaakt.

Heeft u vragen?B

Voor vragen, stuur een mail naar sebastiaan@bobbink.org of neem telefonisch contact op met 06-26282422.